Converse + skateboard = sant

Skateboard har återigen blivit väldigt populärt de senaste åren. Är du en av dem som har hoppat på trenden (igen)? Många som börjar åka skateboard börjar också anpassa sin klädstil till denna aktivitet. Kläderna ska ju i första hand vara bekväma att åka bräda i, men också vara snygga. Jeans fungerar för det mesta, liksom enkla t-shirts som inte sitter för tajt. På fötterna bär många skateboard-åkare sneakers av olika slag, och inte sällan från skatemärket Vans. Även Converse är populärt bland många skateboard-åkare, och har dessutom varit det under många år. Converse-skor är lätta och bekväma, och passar därför utmärkt för en heldag på skateboarden. Testa på ett par Converse-skor du också, om du inte redan har gjort det!

De perfekta skateskorna

 

Är du på jakt efter nya skor som både är bekväma och snygga, och som speciellt fungerar bra när du ska åka skateboard? Då kan Converse-skor vara något för dig. Nyligen har converse lanserat kollektionen “Skateboarding”, som alltså är utformade och designade för just skateboard-åkare. Vilka skor kan mer passa till din hobby än dessa? Om inte just den modellen faller dig i smaken kan du alltid lita på All Star-klassikerna, som passar till de flesta stilar och kläder, och som dessutom finns i en rad olika färger och till och med mönster.

Ta hand om dina skor

För att skorna ska hålla längre kan du med fördel impregnera dem och ta hand om dem på ett bra sätt. Du kan också ta del av tips mot knarrande skor, vilket annars kan vara ganska irriterande. Om skorna blir alldeles för smutsiga kan du torka av dem eller tvätta dem i tvättmaskin, men kom ihåg att inte göra det för ofta då det sliter lite på skorna för varje tvätt. Att byta ut skosnörena är ett annat tips.