Elektrisk skateboard

Bor du i en storstad har du säkerligen märkt av elcyklarnas och el-sparkcyklarnas ökade trend. Lite överallt finns det el-sparkcyklar som man kan låna mot en liten peng och sedan lämna på platsen där man befinner sig. Allt fler människor har insett fördelarna, både när det kommer till smidighet, möjlighet att spara pengar och spara in på miljö. Detta har i sin tur resulterat i att fler införskaffat sig el-produkter till privat bruk.

Elcyklar och el-sparkcyklar i all ära, men på senare tid har det även blivit allt mer populärt med elektriska skateboards. Kort och gott kan man säga att en elektrisk skateboard är en helt vanlig skateboard, men istället för att drivas fram genom att du sparkar igång den, drivs den med hjälp av en motor som är uppladdningsbar.

Köpa el-skateboard

Är du intresserad av att köpa en el-skateboard? Då kommer du ha många alternativ att välja mellan. Det är inte helt ovanligt att man beställer från andra länder än Sverige, eftersom det främst är där som de mest populära märkena och modellerna finns. Se till att du använder dig av ett seriöst företag och en fraktmetod som är bra för miljön. Hittar du ett företag som levererar med Fraktus kan du känna dig trygg och säker.

Hubbmotor och remdriven motor

De elektriska motorerna kan se olika ut när det kommer till utformning. Tittar man på de el-skateboardar som drivs med hjälp av hubbmotorer så sitter dessa motorer i skateboardens hjul. Motorerna kan vara placerade i både ett eller två hjul.

Remdrivna motorer har istället motorn på utsidan. Det vanligaste är då att motorn är placerad på undersidan av skateboarden. Istället för att motorn går direkt till hjulen så finns det en rem som är kopplad mellan motor och hjul. I båda fallen använder man sig av en fjärrkontroll för att kunna öka eller minska på farten. Kontrollen håller man i handen under hela körningen och är trådlös.